BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Πρόσφατα νέα
Home Κανονισμός λειτουργίας γηπέδων

Κανονισμός λειτουργίας γηπέδων

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ!

 1. Τα μέλη μας μπορούν να χρησιμοποιούν τις σκληρές επιφάνειες για 30 μέρες (30 ώρες!) κάθε μήνα.
 2. ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ !!!
  Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε και τις προσφορές για τη συμμετοχή σε group εκμάθησης ενηλίκων αλλά και σε group βελτίωσης προχωρημένων !!!
 3. Επισκεφτείτε μας στις εγκαταστάσεις μας (Ολυμπιονικών και Παπαμαύρου – κάτω από το Χαλκιοπούλιο Στάδιο) καθημερινά από 5.00 μμ – 8.00 μμ για να ενημερωθείτε αναλυτικά από τους πτυχιούχους προπονητές μας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ:
  Ο ΦΟΑ δεν είναι κερδοσκοπικό σωματείο ή επιχείρηση. Τα έσοδά του προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του  και κατευθύνονται στο σύνολό τους για την κάλυψη των δαπανών που αφορούν στην ανάπτυξη, στον εξωραϊσμό, στη συντήρηση και στην εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων, με σκοπό οι αθλούμενοι να απολαμβάνουν το άθλημα κάτω από τις καλύτερες εφικτές συνθήκες και με υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες.
  Παρ ότι η συντήρηση τέτοιων απαιτητικής υφής εγκαταστάσεων έχει ιδιαίτερα μεγάλο κόστος, το οποίο ο όμιλός μας καλύπτει αποκλειστικά, αφενός, με σαφή θέση ότι «η αντισφαίριση στη Φθιώτιδα δεν πρέπει να είναι το άθλημα μιας περιορισμένης οικονομικής ελίτ» αφετέρου με αίσθημα ρεαλισμού στην τρέχουσα οικονομικοκοινωνική κατάσταση, προσπαθούμε να διατηρούμε το κόστος χρήσης των γηπέδων στα κατώτατα εφικτά επίπεδα.
  Οι χρήστες διακρίνονται σε μέλη και μη μέλη.
  Μέλος είναι ο χρήστης, που έχει εγγραφεί στο μητρώο μελών του Ομίλου και καταβάλει τη συνδρομή του. Σήμερα η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στο ποσό των 120,00 ευρώ και για τη διευκόλυνση των μελών καταβάλλεται σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 10,00 ευρώ η κάθε μία το πρώτο 5νθήμερο κάθε ημερολογιακού μήνα.
 2. Οι αθλητές κατά την χρήση των γηπέδων φέρουν κατάλληλη περιβολή και παπούτσια τενιστικού σχεδιασμού, ανάλογα με την επιφάνεια (σκληρά ή χωμάτινα).
 3. Όλοι οι παίκτες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια εντός και εκτός γηπέδων. Την ίδια υποχρέωση, κόσμιας συμπεριφοράς και μη παρενόχλησης των αθλητών έχουν όλοι οι παριστάμενοι στους χώρους του ομίλου.
 4. Οι αθλητές οφείλουν μετά την χρήση να παραδίδουν τα γήπεδα καθαρά και ειδικά τα χωμάτινα να τα παραδίδουν στρωμένα.
 5. Οι αθλητές έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων και χρημάτων και ο όμιλος δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.
 6. Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους σε μη αθλητές καθώς και σε κατοικίδια.
 7. Τα γήπεδα λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 15:00 μέχρι τις 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 μέχρι τις 22:00. (Από 15 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου τα Σαββατοκύριακα ισχύει διαφορετικό ωράριο, για το οποίο οι χρήστες θα ενημερώνονται έγκαιρα)
 8. Η κράτηση (booking) των γηπέδων γίνεται  όχι νωρίτερα από 24 ώρες πριν τη χρήση, στα τηλέφωνα 2231101288 και 6978518088.
 9. Η διάρκεια της χρήσης είναι ωριαία για τα μονά και 90λεπτη για τα διπλά παιχνίδια. Διπλά επιτρέπονται μόνο στα χωμάτινα γήπεδα και μόνο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Δεν επιτρέπεται η χρήση με δύο διαφορετικούς πάρτνερ την ίδια ημέρα, εκτός από περιόδους μη αιχμής (πχ Ιούλιο και Αύγουστο).
 10. Τα μέλη που δεν θα έχουν καταβάλλει την τρέχουσα μηνιαία δόση της συνδρομής τους, δεν θα έχουν δικαίωμα να booking μέχρι τακτοποίησης των οφειλών τους.
 11. Η αγωνιστική ομάδα juniors θα χρησιμοποιεί τα 3 κεντρικά courts και τα χωμάτινα (όταν θα υπάρχουν προγραμματισμένα τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια).
 12. Οι ακαδημίες θα χρησιμοποιούν το σκληρό γήπεδο 4 και τα group mini tennis το βοηθητικό γήπεδο 5.
 13. Η εκμάθηση των ενηλίκων θα γίνεται στο σκληρό γήπεδο 3.
 14. Οι αθλητές juniors, που φέρουν δελτίο αθλητή του Ομίλου, αλλά δεν συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα θα χρησιμοποιούν το σκληρό γήπεδο 4 και το χωμάτινο γήπεδο 2.
 15. Οι προπονητές κάθε Παρασκευή θα καταθέτουν στον υπέυθυνο το πρόγραμμα χρήσης της επόμενης εβδομάδας και θα ενημερώνουν έγκαιρα για κάθε μεταβολή.
 16. Οι προπονητές υποχρεούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις 1 ώρα πριν την έναρξη των προπονήσεων και να μεριμνούν μαζί με τη συντηρήτρια για την προετοιμασία των γηπέδων, που θα χρησιμοποιήσουν.
 17. Αυτός ο κανονισμός ισχύει από 1η Σεπτεμβρίου 2015 και μπορεί να τροποποιηθεί μόνο με νεότερη απόφαση του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Ο.Α

24ο Open Ανδρών