BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Πρόσφατα νέα
Home Νέα - ανακοινώσεις Ο σύλλογός μας έκοψε την βασιλόπιτα

Ο σύλλογός μας έκοψε την βασιλόπιτα

Με μεγάλη επιτυχία ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΦΟΑ) πραγματοποίησε και φέτος την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στην οδό Ολυμπιονικών και Παπαμαύρου (ακριβώς κάτω από το Χαλκιοπούλειο).
Παρουσία του νέου διοικητικού συμβουλίου και πλήθους κόσμου και μελών, ο νέος πρόεδρος του ομίλου κ.Ηλίας Κυρμανίδης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου, και ανέπτυξε τους άξονες δράσης για τη νέα χρονιά.
“Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία προσπαθούμε και καταφέρνουμε ξμε το ελάχιστο δυνατό κόστος να δώσουμε την δυνατότητα στη νεολαία του δήμου μας να γνωρίσει το άθλημα του τένις και να συμμετέχει στις δραστηριότητές του. Είμαστε υπερήφανοι για τα τμήματα υποδομών (Ακαδημίες) ηλικίας 5-9 ετών καθώς και για το αγωνιστικό τμήμα (κατηγορίες Juniors) 10-18 ετών, που συμμετέχουν και διακρίνονται με ιδιαίτερη επιτυχία στα πανελλήνια τουρνουά της Ομοσπονδίας”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φθιωτικός Όμιλος είχε για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε:
1. Τον πανελλήνιο Πρωταθλητή στην κατηγορία Κ12 Juniors Νικόλα Μανόπουλο
2. Δύο αθλητές στην Εθνική Ελλάδος στην κατηγορία Κ12 Juniors Νικόλα Μανόπουλο και Έλενα Παπακων/νου
3. Πρωταθλητή σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 κατηγορία Κ14 Juniors Βασίλη Κούτσικο
4. Πρωταθλητές σε παννελαδικά πρωταθλήματα Ε2 και Ε3 κατηγορίας Κ14 και Κ12 Juniors Δημήτρη Κουτσούμπα, Δημήτρη Τερτίγκα, Έλενα Παπακων/νου, Λυδία Βλάχου και Ιωάννα Κουτσούμπα.
Οι παραπάνω επιτυχίες για μια επαρχιακή πόλη όπως η Λαμία σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον με παραδοσιακές δυνάμεις του τένις και πληθυσμιακά πολύ μεγαλύτερες πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα και Λάρισα, καθιστούν τη Λαμία υπολογίσιμη δύναμη σε πανελλαδικό επίπεδο.
Παράλληλα, ο Όμιλος προγραμματίζει μέσα στο 2015 να πραγματοποιήσει 2 (δύο) τουρνουά OPEN CLUB PLAYERS (χωμάτινης επιφάνειας), ένα τουρνουά Βετεράνων CLUB PLAYERS 50 plus (χωμάτινης επιφάνειας) καθώς και το καθιερωμένο πλέον KRIS-KARRAS tournament σε σκληρή επιφάνεια, το οποίο προκηρύχθηκε και ξεκινά στις 28 Φλεβάρη. Στους σχεδιασμούς του Ομίλου υπάρχει η διενέργεια MARATHON TOYRNAMENT για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Στις προθέσεις του Ομίλου είναι επίσης να λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων ενηλίκων για την γνωριμία τους με το άθλημα.
Κατά την χθεσινή εκδήλωση ο νέος Πρόεδρος ανακοίνωσε τη πρόθεση της Εθνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης να επαναφέρει στο ετήσιο αγωνιστικό της πρόγραμμα , την τέλεση κλειστού πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε Ιανουαρίου με δέσμευση, αυτό να γίνεται στην πόλη της Λαμίας.
Πρόκειται για μία εξαιρετική προοπτική για την πόλη μας, με δεδομένο ότι σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα συμμετέχουν τουλάχιστον 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το παρακολουθούν χιλιάδες φίλοι του αθλήματος από όλη την επικράτεια. Ο κ. Κυρμανίδης δεσμεύτηκε να ξεκινήσει άμεσα μία συντονισμένη προσπάθεια με όλους του εμπλεκόμενους φορείς (ΕΦΟΑ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υπουργείο Ανάπτυξης, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λαμιέων, Διοίκηση ΠΕΛ, και ΕΒΕ) προκειμένου να υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος στόχος με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αλλά και γενικότερα της Φθιώτιδας.
Τέλος να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές κκ. Αποστόλης Καραναστάσης και Χρήστος Σταικούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος Καραίσκος, η Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Βίβιαν Αργύρη, οι εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κκ. Αργυρούλα Γιαννακοπούλου και Δημήτριος Κουμπάρος καθώς και ο Πρόεδρος των Εφοριακών Υπαλλήλων κ. Γεώργιος Κοτρώνης.

Check Also

9o KRIS KARRAS 2020

Ανακοινώνεται η προκήρυξη του 9ου Kris Karras 2020 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ...

21ο Open Mens Womens